Direct regelen

De rijschool

Een rijopleiding is een kostbare zaak. Je keuze voor het bepalen van een goede rijschool is daarom van groot belang. ‘Even’ je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. Het verkeer is ingewikkelder en dus is het examen dat ook. De risico’s in het verkeer zijn hierdoor gegroeid. Een goede opleiding is daarom erg belangrijk.

JosefAutorijschool Josef is gevestigd in Hengelo en verzorgt sinds 2007 de rijopleiding B in Hengelo-Enschede en omstreken. Autorijschool Josef richt zich uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een lage prijs voortdurend wordt nagestreefd. De rijopleiding wordt afgestemd op elke leerling. Het is immers voor de één minder moeilijk dan voor de ander. De instructie wordt daarom gegeven volgens de rijopleiding in stappen. Hierbij wordt gewerkt m.b.v. de zogenaamde stap-voor-stap aanpak. Dit resulteert in betere voorbereiding op deelname aan het verkeer en in een hoger slagingspercentage.

Tijdens de gehele opleiding krijg je rijles van dezelfde instructeur. De vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zo kan er efficiënt opgeleid worden. Nog een voordeel is dat je zelf kan bepalen wanneer je het rijbewijs wilt behalen. Wil je dus snel je rijbewijs halen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Wil je dus verzekerd zijn van een opleiding van topkwaliteit en wil je er niet veel voor betalen, dan is voor jou Autorijschool Josef ‘de beste weg naar je rijbewijs.’

© 2019 | Dit is een Zeg maar Alex website